Бульбешнікі

Склад:

● бульба,

● соль,

● капуста,

● яйка,

● мука.

Гатаванне

Адварыць бульбу ў мундзіры, трохі астудзіць, пачысціць і прапусціць праз мясасечку разам з соллю. Пакуль варыцца бульба, неабходна пасмажыць капусту або прыгатаваць іншае начынне з мяса, грыбоў, тварагу). У бульбу дадаць яйка і муку, зрабіць цеста, з якога неабходна зляпіць кружочкі. Узяць адзін кружок, распляскаць яго, пакласці начынне, зашчапіць краі і зрабіць форму ў выглядзе падкоўкі. Бульбешнікі можна запекчы ў духоўцы, а потым смажыць на алеі да залацістай скарыначкі або адразу смажыць і падаваць са смятанай, маслам або маканкай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба У Пятровіча

Сауціч Віктар

+375 (21) 523-32-37

+375 (33) 317-87-64

ypetrovicha49@mail.ru

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, а. г. Узмёны, вул. Кірава, д. 22

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.