Бульбешнікі

Склад:

● бульба,

● соль,

● капуста,

● яйка,

● мука.

Гатаванне

Адварыць бульбу ў мундзіры, трохі астудзіць, пачысціць і прапусціць праз мясасечку разам з соллю. Пакуль варыцца бульба, неабходна пасмажыць капусту або прыгатаваць іншае начынне з мяса, грыбоў, тварагу). У бульбу дадаць яйка і муку, зрабіць цеста, з якога неабходна зляпіць кружочкі. Узяць адзін кружок, распляскаць яго, пакласці начынне, зашчапіць краі і зрабіць форму ў выглядзе падкоўкі. Бульбешнікі можна запекчы ў духоўцы, а потым смажыць на алеі да залацістай скарыначкі або адразу смажыць і падаваць са смятанай, маслам або маканкай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба У Пятровіча

Сауціч Віктар

+375 (21) 523-32-37

+375 (33) 317-87-64

ypetrovicha49@mail.ru

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, а. г. Узмёны, вул. Кірава, д. 22

Агроусадьба

Каментары