Бульба па-вясковаму

Склад:

● бульба (2 кг),

● карп (900 г) (падыходзіць любая азёрная або рачная, але не марская),

● каўбаскі па-вясковаму (8–12, у залежнасці ад колькасці людзей),

● алей (150 г),

● перац,

● соль,

● молатыя спецыі, сухі кроп і кінза.

Гатаванне

На добра змазаную алеем бляху выкласці па цэнтры добра падсоленага і нацёртага спецыямі карпа. Астатняе месца закласці пасоленай, запраўленай спецыямі, нарэзанай на 4–6 частак бульбай. Пагрузіць у бульбу па краях каўбаскі (каб не высахлі пры выпяканні). Запякаць у смажыльнай шафе 50–60 хвілін. Гатовую страву пасыпаць кропам.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Закінуты рай

Масло Аляксандр, Масло Таццяна

+375 (23) 539-23-16

+375 (29) 687-71-92

+375 (29) 328-40-25

Гомельская вобл., Жыткавіцкі р-н, в. Сяменча, пас. Чырвоны бор

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.